Πάροδος Κυκλάδων–Ληλαντίων, Θέση Βρόντου 2221076461-4

Ημερολόγιο

«Μάιος 2024»
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
293012345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕς ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ

Λίστα με φάρμακα για έγκριση της επιστροφής τους

Επισυνάπτεται η λίστα που μπορείτε να συμπληρώσετε με τα φάρμακα που λήγουν στο τρέχον εξάμηνο, προκειμένου να εγκρίνουμε την επιστροφή τους

ΑΝΙΧΝΕΥΩ...Εμβολιαστικές Ανάγκες Ενηλίκων

Η ΝΕΑ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΣΦΕ

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=XBmJbu9DgBk&feature=emb_logo

Στις 25 Μαΐου 2020, το Υπουργείο Υγείας λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα επιδημιολογική κατάσταση της πανδημίας στη χώρα, αλλά και το γεγονός ότι η χαλάρωση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης θα θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο τον ανεμβολίαστο πληθυσμό σε κοινές λοιμώξεις που προλαμβάνονται με εμβόλια, κοινοποίησε εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο μέσω της οποίας δίνει οδηγίες και συστήνει τον έγκαιρο και πλήρη εμβολιασμό όλων των ηλικιακών ομάδων και μεταξύ αυτών και των ενηλίκων.
Ταυτόχρονα εμείς οι φαρμακοποιοί που προσπαθούμε να ενταχθούμε οργανικά στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, έχουμε την ευκαιρία να ανταποκριθούμε θετικά στην κλίση αυτή της Πολιτείας και να συνδράμουμε, μέσα από κατάλληλες δράσεις, στην αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού, των ενηλίκων, των ευπαθών ατόμων.
Ο συνεταιρισμός σου σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών, σου δίνει την δυνατότητα να ενισχύσεις τον ρόλο σου, να ανταποκριθείς στην κλήση της Πολιτείας και στις εμβολιαστικές ανάγκες των ασθενών σου, συμμετέχοντας στην δράση – υπηρεσία με τίτλο «ΑΝΙΧΝΕΥΩ – Εμβολιαστικές Ανάγκες Ενηλίκων» με έμφαση στον εμβολιασμό για την πνευμονιοκοκκική νόσο και τον έρπητα ζωστήρα.
Η δράση στοχεύει στα εξής:
-Ο φαρμακοποιός να αναλάβει το ρόλο της ανίχνευσης των εμβολιαστικών αναγκών και να τον επιτελεί με τρόπο οργανωμένο, συνεχή και συστηματικό.
-Να «εντυπωθεί» στην συνείδηση του πολίτη πως θα απευθυνθεί και στον φαρμακοποιό του για να του αναγνωρίσει τυχόν εμβολιαστικές ανάγκες.
-Να προκύψει όφελος για τον ασθενή από την πρόληψη, δια μέσου του εμβολιασμού, σοβαρών νόσων.
-Να προκύψει όφελος για την Πολιτεία από την μείωση της θνησιμότητας και νοσηρότητας του πληθυσμού οφειλόμενης σε νόσους προλαμβανόμενες με τον εμβολιασμό.
-Να προκύψει όφελος οικονομικό για όλη την αλυσίδα του φαρμάκου αξιοποιώντας μια πραγματική ανάγκη υγείας.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη φαρμακοποιό του Συνεταιρισμού μας Κα Θεοφιλογιαννάκου Μελίνα
123